fbpx

Sula a căzut din stejar și-a cuprins trandafirul :-)

Pentru început, în loc de disclaimer:

Pe mine mă rupe când individe alde maria ciobanu cântă despre trădare sau traseism. Ea să-și amintească din ce partid a fugit Filat înainte să facă PLDM sau să-și amintească cum idolul ei european, Siegfried Mureșan a fugit din PMP în PNL doar pentru a fi reales în Parlamentul European.

///

Zilele trecute la Ialoveni PDM a împărțit carnete de partid. Unul dintre aceste carnete i-a revenit lui Ion Sula, fostul ministru al agriculturii în Guvernul Fute-Vânt (Streleț).

La intrarea în PDM, Ion Sula a spus următoarele:

Sunt onorat astăzi să fiu alături de dumneavoastră alături de o echipă puternică, alături de oameni frumoşi. Cu mândrie pot să spun că mă bucur că de astăzi înainte o să vă pot spune colegi şi împreună vom putea munci pentru Moldova.

Zece ani în urmă el spunea despre PLDM cam asta:

„… am decis să ader la Organizația Locala a PLDM din satul de baștină, s.Costești, r. Ialoveni din dorința de a contribui la dezvoltarea țării noastre, precum și la modernizarea infrastructurii acesteia, alături de o echipa puternică, așa cum este echipa Partidului Liberal Democrat din Moldova.”

Aveți grijă de voi!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?