fbpx

Erou de paie al Truba8 TV care confirmă că nu Șor e beneficiarul miliardului ?

Ieri la Truba8 TV a fost o emisiune. Cu încă un erou de paie care de data asta i-a întrecut pe toți. A spars pentru a treia oară tăcerea. Probabil unicul om de pe planetă care și-a vândut virginitatea de trei ori. Ciuvacul se numește Denis Ureche și a fost anterior condamnat în dosarul miliardului. Repet, a fost condamnat iar ieri a fost la Truba8 TV. Ciuvacul a stricat un pic totul celor de la Truba8 TV și a declara în emisiune că Șor nu este beneficiarul miliardului și, aici citez “nu este răul cel mare”.

Muahahaha. Ciuvacul a expus ceea ce a spus Șor doi ani în urmă că el a executat întru totul comenzile superiorilor și celor ce-l controlau – Filat și compașca.

Omul de afaceri (a se citi – erou de paie) a arătat că banii de la Banca de Economii s-au furat timp de zeci de ani, menționându-l în acest context și pe Viorel Țopa, unul din patronii Platformei Demnitate și Adevăr.

Denis Ureche lungește seria de eroi de paie a televiziunilor afiliate #pas și #neDA. Eroi de paie plătiți de cei care au preluat misiunea lui Filat, inclusiv Platon. Doar că ăsta încearcă să se și mai spele și mai zice lucruri pe care cei de la Truba8 TV nu le spun azi pe site-ul lor, inclusiv infirmarea scenariilor despre implicarea lui Ilan Șor în aceste scheme. Un erou care s-a dezumflat săptămâna trecută Mihail Gofman, din contra, afirmă că anume cei doi (Filat și Platon) ar sta în spatele jafului bancar.

Risc să amintesc celor care au uitat că anume Șor pe final de 2015 a scris și rostit depoziții la organele de anchetă care au permis arestarea și condamnarea „omului de afaceri” Veaceslav Platon, cunoscut ca „raiderul Nr1 din spațiul CSI”, dar și a fostului premier Vlad Filat.

Nu s-a primit din acest Ureche un cronicar. În loc de “Letopiseț” a expus un simplu “Letopizdeț al Truba8 TV” 🙂

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?