fbpx

Gofman (Damian), încă un erou din paie al presei „europene” din Moldova, a „ars” ieri

Disclaimer pentru unii „moraliști”

Să vă băgați într-un loc, sau dacă nu-l găsiți în oglindă, să vă băgați în altul ceea ce credeți voi că înseamnă adevăr. Și toate gândurile despre țevile care curg de fapt prin voi, vi le puteți băga tot acolo. Și dacă veți continua să-mi spălați fundul pe la colțuri, eu voi fi și mai dur. Cu tot cu fotografii. Și îmi va fi pofik de ceea ce vor crede oamenii despre mine. Și da, nu sunteți voi cei care să-mi explicați cum trebuie să mă scarchin în nas. Asta trebuia să le-o explicați la cumătrii și cumătrele voastre care se culcau/culcă cu politicienii și cei cu rublet. Hai noroc.

—-

Toată istoria asta îmi amintește de povestea „Vrăjitorul din OZ” și personajul din paie care nu prea are minte dar la final îi este dăruită. Aici mintea puteți să o schimbați cu iarba verde:

Vara anului 2016. Gofman devine eroul Nataliei Morari, în emisiunea Interpol de la TV7 (încă nu o îngropase soția lui roșca):

La câteva zile după a doua emisiune am scris câteva rânduri despre Gofman care de fapt e Damian.

Tot în acea vară de la Gofman, refugiat deja în SUA au luat interviuri mai multe canale independente, inclusiv Europa Liberă.

Omul era chemat cu alde Năstase în întâlnirile americane, s-a fotografiat cu FBI în spate sau unde acolo. Ultima dată a fost menționat de jurnalTV prin luna iunie.

Și după asta cam liniște. Până ieri. Când un interviu făcut de cei de la zeppelin a dat peste cap tot ceea ce a încercat să contruiască Natalia Morari și echipa în acești 2 ani sau cât acolo de televiziune independentă cu 7 sau cu 8 la final.

Asta e cam fix aceeași cum a căzut în hău imaginea lui Filat de familist înrăit când s-a însurat și pe urmă s-a și văzut că umblă cu toate jurnalistele simpatice din Moldova.

Asta e cam fix aceeași cum a căzut în pleava nemuriririi mandatul lui Lucinschi când au început porcăriile de la BEM și s-a adeverit că el e acționar Unibanc.

Și mai sunt multe istorii cu care poate fi comparată această „independență” dar despre asta mai pe urmă. Eu aștept interviu cu Sagaidac 🙂

Și să vedeți cum așa-numita „presă europeană” va râde de oamenii care vor lucra la OrheiTV. Deși, ar fi bine să se uite în oglindă înainte de asta. Sau în prompter.

Risc să vă reamintesc, unor cititori, acesta este blogul meu și eu scriu ce vreau și cum vreau! Aici eu pun întrebări #nna 🙂

Later add:

Sagaidac a făcut share. Show must go on …

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?