fbpx

Ruslan Codreanu, un demn urmaș a lui Dorin Chirtoacă

Ultimele zile a început o campanie interesantă de spălare a imaginii primarului interimar al Chișinăului, Ruslan Codreanu. El este demonstrația perfectă a proverbului „Dacă vrei să vezi ce dă dintr-un om – dă-i putere”.

Se încearcă a uita faptul că el s-a autonumit singur.

Se încearcă a uita faptul că el s-a pierdut când a avut loc tragedia din sectorul Râșcani al capitalei.

Se încearcă a face din el un supererou al timpurilor noastre deși, unica ce i-a reușit asta e implementarea sistemului e-Grădiniță care lucrează perfect pentru cei care vor să trișeze. Dacă ceva vă povestesc eu altă dată ce fignea au făcut ei fără să vadă cum s-a făcut în țările normale.

El și Dorin Chirtoacă au multe în comun, dar cel mai important lucru care-i unește pe fiecare este Nistor Grozavu. El, de mulți ani, prin diferite viraje și oameni, este conducătorul adevărat al Chișinăului. De el nu a putut scăpa Chirtoacă și tot de el nu poate, dar nici nu vrea să scape, Ruslan Codreanu.

Ruslan este un simplu profitor de situație din care, unii ciuvacioși, vor să scoată dividende. Dar îl vor „kidani” la primul semafor sau chiar la culoarea „galbenă” a acestuia.

Spor, dle primar interimar 🙂 Să v-amintiți ce am scris aici.

Și încă ceva: nu dă Domnul ca vreun copil să fie mușcat de câinii pe care-i aperi. Eu îți promit că-ți aduce cineva un astfel de câine direct în cabinet. Adică nu un câine dar toată haita de câini. Cârnaț de trei capiși de la rogob găsesc eu să-i ademenesc în cabinetul tău.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?