fbpx

Despre cum Maia Sandu a făcut politică în biserica (SRL-ul) Patriarhului Kirill

Această însemnare a fost scrisă pe 25 octombrie 2018, atunci când încă nu aveam canal de Telegram și nici cont pe Patreon.

Istoria de mai jos am descoperit-o în procesul de documentare pentru însemnarea despre dezbinarea diasporei.

În 2014, în campania electorală, Maia Sandu, pe atunci încă candidat din partea PLDM, a fost în Bologna. A fost într-un colegiu, a făcut un concert electoral și s-a dus la biserică. Iată un screen despre un raport plasat pe facebook de o activistă din zonă:

Iată și câteva fotografii din acea zi, să vedeți mai îndeaproape cum Maia Sandu respectă întru totul regulile bisericești:

Și, deoarece în câteva zile vine Kirill, vă anunț cu mare drag și dor, că biserica în care Maia Sandu, în 2014, a făcut politică și promovare a PLDM, aparține Patriarhiei de la Moscova:

Ap ce acolo cu biserica și #pas? Tăt normal? Zilele ăstea vor cânta despre Kirill. Ce amuzanți vor fi. Și Maia și igoraș și juristul lor. O, da eu am uitat de jurist, tre să revin cumva la el.

à la guerre comme à la guerre

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?