fbpx

La TV8, de jumătate de an, nu se achită salariile // #transparențăEuropeană

Mie îmi plac ipocriții. Câțiva ani în urmă cineva, la o următoare scoatere de ochi din partea unor membri ai „societății civile” mi-a spus o frază, în rusă ce-i drept, „и эти люди учат нас в носу ковыряться?”. Tare bună frază. Nu e despre propagandă sau ipocrizie, e despre oameni.

Ieri seara, un cameraman angajat al TV7 și deja TV8, s-a expus pe facebook despre faptul că nu a primit salariul de multe luni. Și că ar fi rețineri de salarii încă din perioada TV7, atunci când erau conduși de fosta soție a lui roșca.

Acum TV8, ar avea bani din granturi europene, nu degeaba, deja fosta directoare a TV8, mergea în concediu cu cea care este responsabilă de finanțarea și aducerea de granturi televiziunii și care e angajata structurilor europene.

Dar probabil banii nu ajung la toți. De asta și se formează cozi salariale iar lipsa de transparență a unei televiziuni, care, conform spuselor unor propagandiști este a spectatorului și nu a proprietarilor.

Mie mi-ar fi interesant să văd câtă transparență ar putea demonstra o astfel de televiziune care, conform spuselor proprietarilor, este curată ca lacrima.

La fel cum mi-ar fi interesant să văd câtă transparență ar fi în unele ONG-uri din așa-numita „societate civilă”.

Aveți grijă de sănătatea voastră!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?