#video În secția Pneumologie a Spitalului Nr2 se face reparație în plină zi cu spitalul plin de pacienți :-(

Această situație a fost surprinsă azi, de către un coleg din redacția blogului nostru, la spitalul nr 2 „Arhanghelul Mihail” din Chișinău:

La început în imagini apare secția de Pneumologie situată la etajul 2 a spitalului. Acolo se finisează procestul de instalare al ferestrelor și este prelucrată suprafața aferentă acestora. Este praf peste tot iar obiectele nici nu sunt acoperite. Totodată secția își continuă activitatea.

În imagini apar și secvențe din cabinetul asistentei principale sau cum se mai numește ea în cabinetul căreia este petrecută aceeași procedură. Astfel de proceduri se petrec, conform spuselor pacienților, și în saloanele cu pacienți. Acolo colegul nostru nu a putut intra or încălcam de tot intimitatea pacienților.

La etajul unu al spitalului, este în desfășurarea reparația. Aveți imagini și de acolo. Inclusiv cu o soră medicală sau doctor implicat în discuții. Voi credeți că el face duș după asta sau își scoate haina? Și cum credeți, se va duce el în secția de pneumologie unde sunt oameni bolnavi?

Oare va urma vreo sancțiune pentru managerii acestui spital? Eu cred că nu.

Aveți grijă de sănătatea voastră!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?