fbpx

Unionismul ca motiv de PR.

Astăzi de dimineață facebook-ul meu era despre George Simion. Despre cum „a fost bătut” și expulzat din Moldova. La fel a fost și atunci când cei care au organizat marșul unirii au blocat podul de la Albița și pe urmă timp de 2 zile au servit sursă de „știri” pentru așa-numita „presă” din Chișinău.

Unul din newsmaker-ii de atunci era deputatul ales pe listele lui Băsescu, constantin codreanu. Un curcan, vorba balabolului, care pentru un pumn de bani e gata să-și vândă și ficatul doar să iasă vestit și bogat. Pe acest ins îl cunosc de prin 2008 sau poate mai devreme. Cam de pe acel timp în care se lăuda că are un mac și avea peste tot fotografia care face parte din colajul de mai sus.

codreanu folosește unionismul exclusiv în scopuri personale și nimic mai mult. Pentru el unirea nu e importantă, dacă ar fi ea nu ar mai ajunge deputat în vecii vecilor. Deși, nu exclud, că se va vinde și el PSD sau PNL așa cum au mai făcut colegi de-a lui de partid.

Dacă e să revenim la istoria cu George Simion. Ea nu vă amintește de scenariul cu revenirea balabolului de la moscova și întemnițarea acestuia pe o noapte în celulele de la CNA? Și pe urmă eliberarea lui, umplerea de rating la fel cum se umple un porcușor cu apă și sare și fuga fastuoasă la moscova?

George rămâne ultimul om care, cred eu, își dorește sincer unirea. El e incontrolabil și greu de manipulat, opinia mea.

Rămâne să înțelegem cine a regizat spectacolul ăsta și cine va prinde foloasele.

Și încă ceva, ieri câțiva salariați ai 10tv au plecat de acolo. Sau au fost alungați. Unii o numesc act de curaj. Uhu, da. Au dat cumva nume ale finanțatorilor și șefilor care i-au alungat? Nu. Curaj? O pleașă.

Și nu uitați, sâmbătă și duminică nu aveți treabă la secții de votare, lăsați-l pe dragnea să se mureze în sucul lui.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?