fbpx

Și totuși, cine l-a bătut pe George Simion?

Scriam de dimineață că Unionismul e motiv de PR. Peste zi s-a adeverit că de asta s-a folosit și George Simion.

De la această publicație au trecut deja peste 14 ore:

Între timp a apărut reacția Poliției de Frontieră din Moldova. La fel Inspectoratul teritorial al Poliției de Frontieră Iași i-a răspuns unui angajat al publikatv despre caz:

Și ambasadorul României în Republica Moldova s-a expus pe caz în sensul că dacă ar fi fost solicitare George Simion ar fi fost ajutat.

Dar timp de 14 ore nicio reacție de la, probabil, ultimul unionist vizibil între Nistru și Tisa. Și asta pune mai multe semne de întrebare:

1. De ce George Simion nu a intrat în live așa cum o făcea deseori când se întâmplau situații stranii cu el?
2. De ce nu s-a adresat medicului imediat ce a intrat pe teritoriul României?
3. De ce polițiștii de frontieră din România (vroiam să scriu „români” dar tot români îs și cei din Republica Moldova) nu au înregistrat nimic? Poate pentru că nu era însângerat și pantalonii nu erau rupți?
4. Cum a ajuns George să prezinte o emisiune la 10tv chiar înaintea expulzării sale, și, cel mai trist, la o oră după ce oamenii angajați acolo au declarat public faptul că în cadrul 10TV există cenzură și ei nu mai pot lucra la o televiziune cenzurată?

Aveți grijă de sănătatea voastră!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?