fbpx

Peledemiștii au cam uitat despre accidentul înscenat a lui Filat din „ziua tăcerii” din 2014 …

Pe 29 noimbrie 2014 era „ziua tăcerii” în Republica Moldova. Ziua în care nu s-a făcut campanie electorală și în care partidele politice nu aveau voie să-și promoveze programul și liderii.

Dar la PLDM nu era cazul. Ei s-au gândit puțin și au înțeles că cea mai bună cale de a capta atenția în „ziua tăcerii” este victimizarea. Și cum poate fi victimizat Filat dacă nu printr-un accident.

Astfel a apărut accidentul înscenat în care în urma tamponării cu o Toyota mașina celor din SPPS a deraiat în livadă.

Știrea foarte repede a fost transmisă în media loială PLDM și a mers automat și în alte media. Ăștia din PLDM au fost creativi și au băgat la Toyota care se făcea „vinovată” de accident numere cu PD 🙂

Recent dna deputată cu ultimul ei mandat, maria ciobanu, cea care a fost dusă în Yerevan cu avion privat pe bani de stat, a cântat următoară odă prostiei sale pe facebook:

Eu totuși ador ipocriții care stau pe țeava bugetară și aiuresc zilnic pe facebook în loc să muncească pentru oameni.

P.S. Da chirtoacă în general mai bine ar tăcea când vine vorba de accidente rutiere și mai ales cele soldate cu morți. Martorii încă-s vii, pe ei cei de la MAI nu i-au închis de tot la fel ca și cazul cela de pe Albișoara …

P.P.S. Am înțeles că și unele amante ale fostului Premier se tot vaietă pe facebook despre accidentul de ieri. Ba că președintele nu avea voie să o ducă pe mama, ba că avea viteză mare. Hai nu mai fiți chiar așa de sfinte: amintiți-vă cu ce alai vinea în patul vostru Filat și la ce viteză îi „arătați bogățiile” nefiind persoane de stat dar fiind în mașina lui.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?