fbpx

Andrei Năstase, mâinile strânse și ciupitul în palmă

Eu am mai scris-o și nu îmi e lene să repet, politicienii care se promovează drept mari familiști trebuie întrebați de sănătate atunci când sunt întrebări referitor la familismul lor. Așa a a fost în cazul lui Filat, așa trebuie să fie și în cazul urmașului acestuia – Andrei Năstase. Așa trebuie să fie și în cazul celor de la conducere în cazul în care se promovează intensiv familismul acestora.

Iată o nouă fotografie a lui Andrei Năstase ținând-o de mână pe Inga Grigoriu, cea, care cu orice ocazie, sare în apărarea șefului de partid (vroiam să scriu stăpân de partid, dar acolo alții dețin partidul):

Nu este prima dată când sunt văzuți în public ținându-se de mână. O lună în urmă aceeași situație a fost surprinsă pe la Ungheni.

Risc să vă amintesc, repetat, că Andrei Năstase pe lângă faptul că afirmă că trăiește din îndemnizația germană a copiilor se și promovează intensiv drept mare familist deși trăiește singur în Chișinău:

Și încă ceva, prin tinerețe era așa un obicei, ca să-i dai de înțeles fetei că o dorești îi puneai degetul în palmă, sau pe la voi nu a fost așa?

Aveți grijă de voi și de cum vă purtați în public, asta în cazul în care sunteți sau vreți să deveniți persoane publice și, mai ales, devoratori ai bugetului de stat! Asta nu se referă la cei care vor să se răzbune pe voi și va trimite video la PornoTV, ca în cazul profei de la Ungheni …

Comentarii

comentarii


One Comment

  • Sandu |

    Dar eu credeam ca o fericeste pe Sandu, sau el pe ambele? Nici cu sotia lui nu se afiseaza in public atat de des, cat cu Sandu, paca ar fi “сиамские близнецы”.

So, what do you think ?