fbpx

Despre bodyguarzii mayași, „perciuni”, minciuni și Maia Sandu

Astăzi Maia Sandu, în cadrul conferinței de presă a „ACUM” (voi reveni să vă povestesc cum a apărut numele ăsta) a declarat inclusiv următoarele:

Nu insist pe chestia cu pistolul or nu mai poți demonstra nimic dar, insist asupra faptului că Maia Sandu, la fel ca și subalternul ei veșnic, dan perciun, este o mincinoasă. Și vă voi arăta, o dată în plus de ce.

Anul 2012. Filat se duce la Bruxelles. Îl însoțește cel mai bun bodyguard al Moldovei – Vasile Popa.

Anul 2016. Maia Sandu în campanie electorală se duce la Piața Centrală. E însoțită de același Vasile Popa. Atunci mincinoscul de perciun a pierdut o mie de euro pe care așa și nu mi i-a dat, balabolul:

1 iulie 2018. Maia Sandu în cadrul marșului spre Plahotniuc. Însoțită deja de 3 bodyguarzi. Printre ei și Vasile Popa, dar și cel care avea gentuță în care, posibil, era pistol pe 26 august.

26 august 2018. Maia Sandu este însoțită de bodyguarzi. Imagini cu cel care posibil avea pistol deja v-am arătat. Iată-i pe ceilalți doi, unul dintre ei este Vasile Popa, probabil cel mai bun bodyguard al Moldovei:

Doamna Sandu, să mă apuc să povestesc toată istoria „colegului” dvs Vasile Popa sau recunoașteți adevărul?

P.S. Salariul pe care îl primea Vasile Popa de la Filat era de 1200 de eur minim.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?