fbpx

Și, totuși, de ce bodyguardul Maiei avea pistol ieri la protest?

Mie îmi pare rău că după 7 aprilie 2009 nu au apărut cronici. De ambele părți ale baricadei. Cronici despre vasile năstase și mașina răsturnată a EuroTV. Cronici despre ce făcea voronin, reșetnikov și șaica lor. Cronici despre unde și cu cine au petrecut noaptea dintre 7 și 8 aprilie eroii și eroinele acelei revoluții.

Anume de asta încerc să văd detalii poate mai puțin văzute de alții în liderii actualului protest. Ieri scriam pe facebook că bodyguardul Maiei Sandu are pistol în gentuța pusă peste burtă. Eu sunt sigur că acolo era pistol iar în acest screen e vizibilă partea de jos a acestuia. Nu am idee cum se numește pentru că mi-e silă de arme de foc:

După ce am pus ideea cu pistolul au sărit diferiți mayași și specialist în a comenta cu vorba, ba că avea și umbrele și alte chestii de trolling în stilul peledemeului anilor 2009-2012.

Eu mă bucur că, în sfârșit, mayașii și acoliții acestora recunosc public că Maia Sandu are bodyguard, după aproape 2 ani în care nu recunoșteau acest fapt iar dan perciun a și pierdut o mie de euro pe care nu are posibilitatea să-i onoreze, lașul de el.

Hai noroc și aveți grijă alături de cine stați la proteste, să nu ajungeți că omul de alături are pistol, și, în caz că vă atingeți de Maia, v-ar putea împușca nahren 🙁

Aveți grijă de voi!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?