fbpx

despre doi „kidosnici” și „krâșa” lor politică :-(

Citeam mai dăunăzi un statut de facebook scris de doamna Valentina Ursu. De fapt o preluare a unui „strigăt la cer” din partea actriței Margareta Pîntea.

Acolo se povestește despre bătaia de joc prin care a trecut la sediul ecosem și la presiunile psihologice făcute de rucan, șeful ecosem, și administratorul de lichidare bălan. Despre rucan și ecosem am scris mai demult pe blog. Dacă pe scurt: el și compania lui trebuiau să construiască două blocuri de apartamente pentru cei din domeniul teatral. Nu le-au mai construit dar după ce rucan a ajutat la capturarea lui Chirinciuc el în general se simte un fel de „țarioc” și își bate joc și mai tare de oameni crezând că are acoperire de la CNA.

Pentru a ajunge în posesia pământurilor și pentru a atrage în schemă oamenii din teatru rucan s-a folosit de Sandu Grecu, șeful de la Unitem. Acesta i-a ademenit pe toți cu prețuri bune și după asta și-a luat partea sa de „otkat”. Acum fiind chemat de oameni la răspundere el se abrogă de puteri și zice că nu are treabă cu asta sau în general fuge de oameni și de răspuns.

Acest Grecu are mereu spete politice, mereu umblă după cei din fruntea clasamentului politic. Așa a fost cu Urecheanu care avea scaun personal la Teatrul Caragiale, așa a fost și cu Chirtoacă. Pe urmă a intrat în PLDM și umbla după Filat și chiar a fost consilier municipal. Pe urmă l-a ajutat și Plahotniuc la gala Unitem. După asta a luat bani de la balabol pentru gală iar acum ajută din răsputeri #neDA și un pic #pas.

Primul sediu al #neDA a fost într-o clădire care aparține sau e administrată de Grecu. Se află pe strada București, între străzile Eminescu și Vlaicu Pârcălab. Acum ședințele „opoziției” au loc în clădirea de vizavi de Guvern, pe strada Pușkin. Este clădirea administrată de Palatul Național (acolo-s și Casele Palatului). Palatul se află în subordinea Ministerului Educației și al Culturii și, prin decizia ministrului, cei de la UNITEM închiriază sediile din clădire la preț de nimic. Astfel UNITEM, oferind spațiu în chirie celor de la #neDA devin subarendași, fapt interzis prin contractul între Palat și UNITEM.

Acum, dacă va fi apucat de cur, Sandu Grecu va urla că CNA sau Procuratura s-a apucat de curul lui fiindcă susține opoziția. Pentru că așa este cel mai comod, fiind un infractor dar cu un anumit nume într-un domeniu, țipi că guvernarea te asuprește. Iar pentru o și mai bună țipătură le oferi spații în chirie „opoziției” în frunte cu Andrei Năstase. Ca să urle și el dacă va fi luat pe sus Sandu Grecu și prietenul lui rucan.

Frumos trăiesc unii, nu?

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?