fbpx

Despre independența Privesc.Eu, Maia Sandu și Iurie Ciocan

Azi se împlinesc fix 6 ani de când Maia Sandu a devenit Ministru al Educației.

Fotografia de mai sus a însoțit toate știrile despre Maia Sandu minm vreo doi ani după ce a fost numită în funcție. Reușită fotografie, una dintre primele pe care am făcut-o cu un obiectiv 70-300 🙂 Da, e fotografia mea de pe timpurile când eram parte a celei mai minunate echipe din Moldova, echipa de la Privesc.Eu

Tot eu, și tot grație Privesc.Eu am organizat și primul offline cu Maia Sandu.

Fotografia de mai jos este recentă, de la mitingul de pe 1 iulie:

Este aceeași Maia Sandu iar în fața ei, stă fotografia lui Iurie Ciocan. Iurie Ciocan care este soțul Eleonorei Marian cea care este parte a Privesc.Eu de prin 2010 și, grație căreia, sunt realizate o serie de proiecte culturale.

Vedeți și voi că Iurie nu este în cea mai faină ipostază în acea fotografie. Ba chiar una neplăcută. Doar că, inclusiv prezența în echipă a soției acestuia nu îi permite echipei să se autocenzureze.

Așa a fost din 2009, așa este și acum în 2018 și sunt sigur că așa va fi mereu, și nu contează cine este filmat – Maia Sandu, Andrei Năstase sau Vlad Plahotniuc. Pentru toți tratamentul este la fel iar live-ul se transmite de la început până la final, chiar dacă, cum a fost cazul cu întâlnirea lui Filat cu studenții la București (lumina s-a deconectat pe la minutul 37). Dacă nu vedeți video cumpărați abonament, nu e scump, doar trei cafele pe lună!

Susțineți sursele de informare independente.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?