fbpx

despre șeful spitalului Nr1 – dondiuc-infractorul și cum sunt vânduți juriștii de la Primăria Chișinău

Zilele ăstea se întâmplă lucruri minunate în Republica Moldova. Mă refer nu atât la partea politică cât la partea legată de sistemul medicinal din țară. Și nu atât la sistemul propriu zis cât la managementul lui. dondiuc, șeful care chefuia în timpul serviciului la spitalul nr1 a revenit. Șeful pe medicina din Chișinău, Mihai Moldovanu, care servea vodkă cu același dondiuc și ion cebanu a revenit și el.

Sărmanii cât au sperat că Silvia Radu nu va fi aleasă. Și așa a fost. Imediat după le-au amintit la juriștii de la Primărie cine i-a adus în funcție iar acei nici nu s-au obosit să asiste la ședințele cu privire la Dondiuc.

Ca să nu vorbesc/scriu mult vă spun doar că Gurschi, fosta șefă a serviciului juridic a venit câțiva ani în urmă în primărie direct din universitate iar a plecat de acolo cu un Audi Q7 nou-nouț, două apartamente și trei sau patru afaceri. Asta ca să vă dați seama care e salariul neoficial și mita luată de juriști.

Doar că nu asta îl va întemnița într-un final pe dondiuc. Vă prezint doar unul din zecile de documente emise în adresa acestui porc care conduce azi spitalul nr1. Iată-l, este despre discriminarea pe care o promovează idiotul de dondiuc în spitalul său:

Aici aveți un document emis de inspectoratul muncii în privința unui medic din spital care nu se supune regulilor generale de a da mită acestor indivizi. El încearcă din răsputeri să lupte cu sistemul dar îi reușește mai puțin, pentru că dondiuc cu tot cu argații și robii săi din conducerea secțiilor spitalului îl presează și îi pun gărzi atunci când nu e comod și toate sunt fără respectarea orarului de muncă.

Dle dondiuc, totul abia începe și eu vă promit că veți răspunde pentru fiecare porcărie care o faceți acum. Vă vor trăda cei în care aveți acum cea mai mare încredere, pentru că timpurile se schimbă iar sănătatea este irecuperabilă. Iar atunci când oamenii pierd sănătatea din cauza unor idioți cum sunteți, veți răspunde în fața copiilor acestora care vă vor îngropa după gratii.

Aveți grijă de sănătatea voastră1

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?