fbpx

despre cum „magazinele sociale” stau în gât deputaților PLDM, mayașilor și neDAiștilor

Se întâmplă lucruri stranii la PLDM. Partidul oficial mai există dar formal – nu. Locțiitorul din fruntea partidului pus de Filat face jocul lui Năstase. La fel jocul țopilor îl fac maria ciobanu și iurie țap. Alți deputați din PLDM sunt creieri morali ai partidului #pas.

Toți fac agenda altora cu gândul de a ajunge pe listele comune sau private ale liderilor actuali ai opoziției. Unul din punctele de pe agendă este Ilan Șor. Dacă vrei rating spune ceva despre primarul din Orhei și principalul vinovat, conform presei cumpărate din banii BEM, de furtul banilor din BEM. Asta e situația în care oamenii au ajuns să urle la omul care i-a finanțat ani de zile și la un moment dat s-a săturat să-i hrănească.

Deputații cu logo PLDM pe site-ul parlamentului s-au năpustit asupra magazinelor sociale. Șor a ieșit să se apere și azi a făcut conferință de presă la tema asta.

Eu am mai scris despre magazine sociale. Ele sunt în multe țări. Inclusiv în Estonia erau dar acum au fost închise după ce a fost ales alt primar al orașului Tallinn. La moment, Partidul Șor, a deschis 70 de magazine sociale – 46 de magazine staționare în orașele țării și 26 de magazine sociale mobile, care acoperă circa 267 de sate.

O idee deloc rea pentru Moldova dar neplăcută pentru deputații PLDM pentru că nu le-a venit lor în gând să facă așa ceva și să-și facă capital politic pe asta. Liderul lor în loc să se gândească la oameni se gândea doar la câteva reprezentante frumoase ale țării majoritatea dintre care profesau jurnalismul.

Tot la conferință Șor a promis liderilor opoziției că va începe o serie de mitinguri și proteste spontane. Care au și început în aproximativ o oră atunci când un grup de oameni nemulțumiți de ideile deputaților PLDM au sabotat dur conferința de presă a mișcării de opulență ACUM.

Tot la conferință Șor a promis surprize pe nușce dosar cu Kroll în Marea Britanie.

Mai e o frază spusă de Șor la conferința de presă care mă interesează aparte, legată de maria ciobanu și faptul că Filat i-a cumpărat o mașină de teren. Tre de săpat sau poate de întrebat la un offline? Dacă tot mă scurmă unii ipocriți 🙂

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?