Despre cum, în fața lui marian lupu și a lui Marcel Răducan, a fost călcat în picioare drapelul democraților

Cazul s-a întâmplat duminică, foto și video nu-s, cel puțin eu nu le am, posibil le au cei de la democrați sau de la televiziunile locale. Am așteptat trei zile ca să văd dacă cazul nu-l vor umfla cei de la durnal sau pulika. Dar nu a fost făcut public. Deci, să purcedem.

Fapte:

Duminică a avut loc forumul organizației raionale Ocnița a Partidului Democrat. Oaspeți de onoare au fost marian lupu (acela care are 2 metri dacă ați uitat), fostul ministru Marcel Răducan (al cărui fecior a ajuns fără concurs la Air Moldova director pe nușce) care e de la nord și deputații Oleg Sârbu și Cornel Pandevici. Au mai fost și alți lideri mai mici de prin PD-ul central. Oamenii au fost aduși din tot raionul fiecare primar având obligația să aducă câte 20 de invitați la ședință.
În timpul discursului lui Marcel Răducan pe scenă a ieșit unul din oamenii care țineau pe laterala sălii drapelele PD, a aruncat drapelul jos, l-a călcat și a mers spre drapelul Moldovei, s-a aplecat și l-a sărutat. După acest protest omul a ieșit calm din sală. A și cerut o țigară în drum spre ieșirea din Casa de Cultură. — în foto de mai jos nu este acel domn, el era în partea opusă a sălii

Unicul lider democrat vădit deranjat de ceea ce s-a petrecut a fost Marcel Răducan. lupu și alții nu au avut nicio reacție de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. După discursuri și fotografii de grup la forum a cântat „românca” tarasiuc.

Gânduri:

La majoritatea din PD le este pofig de partid. Ei, la fel ca și cei din pcrm, pldm sau actuala „opoziție” vor să aibă acces la putere și la resursele financiare ale acesteia.

De lupu tac, cu el și așa totul e clar.

Toate ședințele ăstea raioanele sunt pentru a-i mânji ochii liderului central. Nimic mai mult. În afară de o ură și mai mare din partea localnicilor ele nu duc la nimic bun. Mai ales când în ziua de duminică ei sunt duși în centrul raional cu forța și sunt obligați să asiste la discursuri seci și fotografii de grup:

Scriam mai sus că durnal sau pulika puteau umfla știrea. Doar că durnal nu are minte și surse iar pulika putea s-o umfle pentru că democrații locali au inventat că acest om a călcat nu drapelul PD ci drapelul .eu 🙂

Aveți grijă de voi!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?