fbpx

Aeroportul Chișinău: Plus un avion de la WizzAir și plus 5 destinații noi :-)

Acum are loc conferința de presă a celor de la WizzAir desfășurată în comun cu ministrul Economiei și Infastructurii și directorul Aeroportului Chișinău.

Au anunțat 5 rute noi după cum urmează:

– Copenhaga din Danemarca
– Dortmund din Germania
– Memmingen adică Munchen din Germania
– Beauvais–Tillé adică Paris din Franța
– Charleroi adică Brussels din Belgia

Asta înseamnă că vor avea deja 13 rute din Aeroportul Chișinău și vor avea circa 700 de mii de bilete spre vânzare în 2019.

Totodată spre Londra va crește numărul de rute. La fel și spre Milano vor zbura mai multe avioane.

Zborurile vor începe să fie operate de la mijlocul lunii decembrie dar biletele deja sunt în vânzare și pot fi cumpărate de pe acum.

Mie întotdeauna îmi place să-mi bat joc de oamenii care dau cu degetul în cer și tot cântă că e jopa cu aeroportul Chișinău că oamenii pleacă.

Eu risc să le amintesc că oamenii pleacă din Moldova dar cât nu ai scoate oamenii din Moldove ei întotdeauna vor reveni. Totodată oamenii care pleacă să trăiască în Europa deja nu mai vor să vină cu rutierele care merg câteva zile dar vor comoditate. Și nu doar în avion dar și în aeroport. Iar cei care au zburat 5 ani în urmă și cei care zboară acum văd diferența în ceea ce privește dezvoltarea aeroportului Chișinău.

De la 3 gate-uri la 8 sau câte sunt acum e un pas mare. La comoditatea actuală de la multitudinea de buticuri și murdărie e la fel un pas mare. Și mai sunt multe de ăstea, trebuie să le vedeți singuri!

Hai, spor la trolling!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?