fbpx

Răbdarea a ajuns la limită: țopii taie bugetul DurnalTV, rămân doar curlingăii!

Vineri trolleam pe facebook despre faptul că va fi difuzat un interviu la durnaltv cu titlul: „Am lucrat la pulika, am păcătuit”. Asta după ce cineva de la JurnalTV îmi scrisese că de luni se închid o serie de emisiuni iar angajații vor fi trimiși în concedii forțate. Nu am crezut acea informație crezând că cineva caute să-mi facă „padle” exact înaintea protestului „masiv” anunțat de primarul invalid Andrei Năstase.

Azi informația se confirmă. Diana Botnaru din echipa Veranda a scris o postare lungă care se rezumă la faptul că echipa pleacă în concediu din cont propriu:

Pleacă în concediu forțat toate emisiunile apolitice. Rămân doar curlingăiii în frunte cu vasile năstase, cel care a distrus cândva echipa de la eurotv și care este un misogin declarat și nu doar.

Rămân și emisiunile ANALitice pe care țopii trebuie să le finanțeze în plină campanie electorală care deja a început.

Pleacă oamenii care fac cu adevărat televiziune și nu curlingism.

Și mai este o problemă, există mari deficiențe la plata salariilor la DurnalTV. Pentru unii oameni restanțele salariale sunt de trei luni iar majoritatea au restanțe de două luni.

De asta și puteți observa că la oamenii care nu-s curlingăi în DurnalTV demult au dispărut postările de susținere ale primarului invalid.

Hai noroc și aveți grijă de voi!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?