fbpx

Și, totuși, bodyguardul lui Filat a fost „moștenit” de Maia Sandu :)

Astăzi la Chișinău s-a protestat. Ca de obicei protestele au fost transmise în direct de Privesc.Eu. Și pagina de facebook a blogului a retransmis protestele. Dacă, cumva, din greșeală nu aveți abonament la Privesc.Eu v-aș sfătui să cumpărați. Așa veți putea fi informați din unica sursă obiectivă de informare din Moldova.

În cadrul protestului a fost și un mic marș. Iată un screen din acest marș:

Iată același Vasile Popa, încercuit și mai sus la Piața Centrală în 2016:

Iată același Vasile Popa în iunie 2012, însoțindu-l pe Vlad Filat la Sesiunea Partidului Popular European:

Când am scris despre faptul că Vasile Popa, bodyguard-ul favorit a lui Vlad Filat este pus să o protejeze pe Maia Sandu, istericul dan perciun a sărit cu vorba. Și a pierdut o mie de euro doar că el la cât de laș e nu va recunoaște asta.

Astăzi el era responsabil de paza Maiei Sandu cooptând încă doi inși pe care sau îi ținea de mână sau îi ținea de brațe ca să creeze în jurul liderei #pas-ului un scut de protecție.

Ăștia „noi” toți îs vechi, și toți fac parte din generația care, la un moment dat cânta pe online și nu doar că „La BEM totul va fi bine„.

Aveți grijă de voi!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?