fbpx

Ai o viață lungă? Scurteaz-o la Agenția Servicii Publice! Fă-ți pașaport și stai în rânduri idioate!

Această istorie tristă a fost trăită de un cumătru, ieri, 26 iunie.

Ora 9:40. Cumătrul ajunge la filiala Buiucani a Agenției Servicii Publice. Doar că pupă ușa. Filiala renovată ceva timp în urmă care arăta modern și avea o mulțime de ghișee s-a închis. Totul s-a transferat la Centrul Multifuncțional de pe strada Mihai Viteazul.

Ok. Fie. Merge încolo cumătrul. Cu ambuteiajele de ieri create artificial de menți la 10:20 ajunge încolo. Dar acolo e și cadastru și documentarea auto și vreo 400 de oameni.

Cam așa era pe interior doar în partea cu pașapoartele:

Și acum vine o descriere succintă a rândurilor, 4 la număr!

În primul rând vii și stai în rând 40 de minute doar ca doamna să verifice dacă ai toate actele și să te îndrepte la casă.

Pe urmă achiți. Aici doar cash sau, pentru oameni mai pricepuți cum e cumătrul, la terminal. Când achiți cu cardul .. bingo … îți iau un procent din tranzacție!

După asta stai în rând la fotografiat. Normal că e doar un aparat foto. Asta doar e centru multifuncțional sau ce naiba 🙂

Pe urmă, la final, după cele trei rânduri mai stai o dată în primul rând. Pentru a prezenta dovada!

La ora 12:25 cumătrul a ieșit din Agenție.

2 ore de stat aiurea în rânduri. Ceea ce se face în mod normal în 20 de minute.

Când îmi scriu oamenii de prin Nisporeni, Anenii Noi și Fălești despre porcăriile de la Registru transformat în Agenția de Servicii Publice eu nu mai bag pe blog. Pentru că poate-s emoționali. Dar aici e vorba de cumătru care este foarte calm, ca și toți din suburbiile Bălți-ului de fapt. El este atât de calm că până nu demult idolatriza Moldova și nici gând nu avea că ar trebui să se care de acolo.

Nu, nu guvernarea face ca moldovenii să plece din Moldova. Acești funcționărași care fac tot ce doresc la locurile de muncă achitate din buget sunt cea mai mare ciumă a moldovenilor.

Corect se zice, dă-i omului o funcție publică și vezi ce va da din el!

O zi bună să aveți!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

  • Irina |

    Eu te invit o zi sa stai lîngă mine la ghișeu, să primești 100 oameni pe zi , să asculti tot ce vor, să explici tot ce vor, in rusă … română, că a doua zi sa execuți toate cererile și să le returnezi la timp, plus să porți răspundere pt tot ce faci, foarte ușor de arătat cu degetul și de comentat

So, what do you think ?