fbpx

Reforma poliției a ajuns de râsul găinilor – penali în uniformă șefi la Crime Organizate :-(

Zilele trecute s-a întâmplat omorul de la Hâncești – un tânăr huligan a fost împușcat de un ”musar”. Am făcut un live pe facebook în care am cerut demisie ministrului Jizdan. După asta pe pagina de facebook a ministrului a apărut un fel de răspuns. Iată un citat din el:

”Întreb pe cei care se pricep să dea sfaturi și să vină cu expertize pe facebook”. Ar fi tare bine dacă ministrul s-ar pricepe și ar da-o afară pe șefa agramată și arogantă care stă sub Pânzari și de care am scris de mai multe ori, dar probabil nu are curajul să facă o expertiză în minister.

Hai că îl mai ajut un pic dacă tot nu are timp de expertize. Azi despre șefi din MAI care sunt penali și care sunt bine-mersi în funcții!

Iată de exemplu Octavian Sârbu, unul din măcelarii de pe 7 aprilie 2009. Om cu dosar penal.

Actualmente este mâna dreaptă a șefului Inspectoratului Național de Invetigație (INI), șef al secției nr 1 a Direcției nr 2 din cadrul INI. Direcția luptă oficial cu ”Crima Organizată”. Ar fi fost foarte trist dacă asta nu ar fi fost adevărat.

Un alt exemplu este Samoilă Valentin. Este ”la muncă” tot în același INI. Tot pe undeva pe lângă Iachimov (șeful INI) și Sârbu. Voi posibil să auzit de el. În ianuarie a fost în grupul celor 6 musari reținuți pentru mită de 200 000 (două sute mii) euro de la un om de afaceri. După ce a fost reținut a semnat acordul cu Procuratura. A colaborat la caz dar totodată și-a recunoscut pe deplin vina. Și ce a urmat? Nimic rău pentru el. Lucrează în organele de stat la funcții eligibilă și deloc electivă 🙂

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?