fbpx

”Jurnalismul dronelor” în молдавский вариант …

Pentru început eu tare sper că voi ați auzit despre diferite cursuri organizate despre diferite societăți de spălare a banilor pe ”jurnaliști” care fac cursuri de tipul ”jurnalismul dronelor”. Unii dau și drone gratis ”instituțiilor de presă”.

Totodată sper că voi ați învățat un pic de geometrie la școală/facultate și, mai ales, înțelegeți un pic în geometria tridimensională sau cum se mai numește geometria în spațiu.

Totodată rog cei care rubesc capusta din aceste organizații să stea liniștit pe locurile lor dacă nu îi închid în cel mai barbar mod posibil și anume prin trimiterea direct în fruntea organizațiilor din care sug aducându-le drept exemplu faptul că în aceste societăți de spălare a rublelor de mulți ani îs aceeași stăpâni.

//

Jurnalismul cu utilizarea dronelor a avut cel mai mare avânt prin 2015-2016 atunci când toți ridicau dronele peste proteste. Se măsurau a cui dronă se ridică mai sus și numără mai mulți oameni.

Acum today nu mai este și unicii care mai ridică drona sunt ”site-ul economic” crescut pe banii BEM-ului, agora.md. Iată de exemplu un screen din live-ul de ieri:

Chiar vă rog să priviți live-ul, dar exclusiv cei care pricep la geometrie în spațiu. VEdeți că nu există un cadru măcar cu un unghi de 90 de grade față de protestatari. Maxim e 60 de grade. Asta se face pentru ca mulțimea de oameni să pară mai multă.

Iată cum arată de sus mulțimea de ieri de sus:

Eu voi mai scrie despre cantorele din Moldova care spală rublele europenilor pe jurnalism și despre cum banii se împart pe la cumătri și cum se iubesc nu doar platonic oamenii de prin aceste cantore. Pentru că, și aici voi cita, acest coș trebuie să explodeze 🙂

Între timp, banii curg, casele cresc, mașinile se scumpesc, iar ”societatea civilă” se jeluie mai departe prin scrisori la europeni cât e de greu de trăit în Moldova și cum sunt asupriți.

//

În loc de epilog sau cum se spune.

Ceea e se face în sistemul judecătoresc e o porcărie și, consider eu, votul din 3 iunie trebuie validat iar paraziții din sistem, alde Scobioală care i-a scris caracteristica lui Berdilo și cu tot cu Berdilo, trebuie eliminați.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?