fbpx

Andrei Năstase trebuie să se retragă în favoarea lui Valeriu Munteanu

Ultimele două zile ”scriitorii” de pe la site-urile #neDAiștilor gen cotidianul și durnal o fac în patru ca să bage în public discuții despre faptul că Munteanu și Codreanu să se retragă în favoarea lui Andrei Năstase.

Totodată Andrei Năstase i se jeluie lui Joseph Daul (șeful PPE european) că Maia Sandu nu îl ajută în campanie și este deloc activă. În afară de conferințe de presă unde apare cu Năstase nu face mai nimic și sărmănelul se simte lăsat pe ”front”.

În același timp, în ultimele 4 zile, Daul, prietenul fidel a lui Filat, face presiuni enorme și încearcă prin toate mijloacele să îi convingă pe unioniști să își retragă candidații.

Da eu nu înțeleg una: De ce Andrei Năstase nu se retrage în favoarea lui Valeriu Munteanu dacă tot consideră că ultimii 10 ani au fost tare ok în Primăria iar el chiar și a prins foloase din asta? Mai ales că este evident că, în cazul imposibil că va fi ales primar, el va candida la funcția de deputat și va lăsa Primăria de izbeliște.

Argumentul invocat de unii #neDAiști că ”nu intri de două ori în aceeași apă” care s-ar aplica PL-ului nu ține. Chirtoacă a fost ”ales” de 3 ori 🙂

Hai noroc și o zi bună!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?