fbpx

Andrei Năstase, acest urmaș ”demn” a lui Filat

În această însemnare vor fi două fotografii. Același moment din două unghiuri diferite. Momentul în care Andrei Năstase îi întinde mâna lui Andrian Candu. Anume așa, îi întinde.

Momentul s-a petrecut sâmbătă, în Orășelul European care a fost făcut în Parcul ”Ștefan cel Mare”. Acolo erau multe standuri. Inclusiv era și ”reprezentanța” Primăriei Municipiului Chișinău. Acolo Andrei Năstase nu s-a oprit să se salute cu cei pe care, zice el, vrea să-i conducă și cu care ar urma să lucreze. Pentru el Primăria nu prezintă niciun interes, interesul lui e altul.

Dar revenim la titlu.

Zilele ăstea am văzut că mulți zic că Andrei Năstase trebuie susținut la fel cum a fost susținută Maia Sandu. O încercare disperată de a pune alegătorii Maiei în buzunarul lui Andrei.

Totodată cei care în 2009 și după îl susțineau pe Filat, inclusiv prietenele lui, masiv propagă ideea că trebuie votat Andrei Năstase – ultimul ”bastion” al democrației.

Chiar interesant ce vor cânta ei în alegerile parlamentare. Mai ales că Năstase investește masiv în aceeași oameni în care a investit Filat după 2009 încoa.

Fix aceleași procedee și aceiași oameni.

În 2009 Filat a ajuns la putere sub lozinca ”Stop comunism”. Asta ca să ajungă în 2013 să se înțeleagă cu comuniștii să dea jos democrații.

Și acum revin la un alt punct de fotografiere al momentului de la începutul însemnării:

Sunt o serie de oameni cu care nu m-aș saluta în vecii vecilor. În politica moldovenească asta sunt iurie roșca, vladimir voronin, ilian cașu și reșetnikov. Și nici cu machedon nu m-aș saluta 🙂

O zi bună să aveți și o săptămână reușită!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?