fbpx

Despre Parlamentul actual al .md // Răspuns public dlui Candu

Azi am fost la zoo. Și am pus o fotografie de acolo care, în opinia mea, seamănă cu situația din Parlamentul moldav.

Dl Candu a scris că am cam sărit calul, iată ce a scris:

Noi în mod obișnuit mai facem și glume, mai criticam, dar pana la urma toate au o limita, în cazul de fata cred ca ati depășit limita. În Parlament astăzi sunt unii deputați, în viitorul legislativ, vor fi alții, ne plac sau nu, dar o instituție a tarii, rămâne instituție. Și atat timp, cât nu o sa respectam instituțiile statului, și ne vom manifesta precum o faceți acum, aceasta tara nu va progresa.

Eu m-am referit exclusiv la Parlamentul actual. Și eu chiar nu cred că acolo sunt măcar 75 la sută din oameni care merită respectați. Iar pentru restul 25 nu cred că e corect să transpun pe tot parlamentul.

Să începem de la neafiliați.

De ce să-i respect pe toți atâta timp cât au venit în Parlament în cadrul unui partid iar după ce nu le-a plăcut ce face partidul au fugit. Dacă au decis să plece din fracțiune pot pleca și din Parlament. Dintre aceștia toți l-aș menționa pe Dârda care suge bani din buget și face toate porcăriile pe care i le dorește rânza.

Să trecem la stejărei.

maria ciobanu e pălită cu leuca. E și clar de ce. Supărată pe viață această ființă. Țap, Cobzac și Deliu azi spun una mâine spun alta.

Doar Vadim Pistrinciuc merită respectat. +1

Ajungem la liberaști.

ghimpu clar de ce. apostol e agramat și misogin. bejan nu am idee cine e, respectiv nu merită respectat. casian e cu un picior în plm cu altul în pun. cosoi din ce țin eu minte la fel. vlas nu am idee cine e. Cu zotea totul e clar, nu poți respecta un om care și în cap are caloși.

Boțan și Carp mi se par oameni de treabă. Deci +3.

Comuniști îs 6. Acolo nimeni nu merită respectul. voronin e clar de ce. reidman tot acolo. bodnarenco cheltuie bani publici pe drumuri la coafor.

La PPEM se referă situația legată de neafiliați. Și aici facem o excludere de la regulă. Dl Ghilețchi are alegătorul său. El, la fel ca Leancă, a adus alegători la PLDM și nu invers. Deci +4. Și avem un +5 pentru Creangă, și aici intervine elementul de subiectivitate. El e nănașul lui Jănia 🙂

Am ajuns la cel mai numeros, cândva, grup – socialiștii.

zinaida petrovna a grăit urât pe 7 aprilie. La Bolea pun +6 pentru că îmi place rugby-ul iar el a jucat în .ro. Bătrâncea a rupt harta deci e în foto. corduneanu, cuciuc, dolință, furculiță, gagauz, golovatiuc, groza îs în minus. hrenova e în imagine pentru variantele cu limbile. Nu am idee cine e labuneț. Mai departe merge o listă de oameni pe minus. Chiar și Novac s-a supărat pe mine mai dăunăzi că am scris despre nunta lui. Deși e persoană publică. Și aici vine un element care pentru mulți va părea straniu. Dar al doilea plus în PSRM este pentru … Marina Radvan. Știți de ce? Pentru că a învățat româna în anii ăștia. Deci avem +7.

Ultimul alineat, cel mai greu. Eu jă-s vândut PD 🙂

Cum #mat să-l respecți pe lupu? Da pe diacov? agache a fugit de la PLDM. Andronachi – nu, pentru că … energie electrică. Apolschi e executor și nu parlamentar. babiuc e de la pcrm cumva? NU am idee cine e bacalu. Balan am impresia e tot din fugiți de la PLDM. Hai că nu transform în enumerarea tuturor totuși. Vă spun doar principalele nume. La Candu e +8 și la Sîrbu e +9. Și gata. Juravschi a distrus sportul. Stratan în relație cu Buga distrug medicina. Al de Nae-Simion Pleșca și Țuțu în general tac …

Dle Candu, de ce să respect Parlamentul dacă mai puțin de 10 la sută de acolo îs oameni care merită respectați?

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?