fbpx

Pe 20 mai îs alegeri nu doar în Bălți și Chișinău. La Jora de Mijloc ”Partidul ȘOR” va obține a doua Primărie?

Puțini știu dar pe 20 mai sunt alegeri nu doar în Chișinău și Balți dar și în 5 localități rurale din Moldova și anume în Leușeni și Nemțeni din raionul Hâncești, Volovița din Soroca, Pârlița din Ungheni și Jora de Mijloc din raionul Orhei.

În primele trei localități va câștiga reprezentantul PD. Plus că nu prea sunt alți candidați. La Pârlița din Ungheni se va da lupta între reprezentantul lui Plahotniuc și cel al lui Năstase. Nu cred să aibă șanse candidatul #neDA 🙂

Cea mai interesantă situație, cred eu, este la Jora de Mijloc. Și aici cauza e nu doar faptul că în comuna aia sunt 4 localități. Satul e mare, de susținere au nevoie toți. Și au intrat în luptă mai multe partide.

Cel mai impresionant lucru pe care îl propun cei din Partidul Șor este reabilitarea și reconstrucția drumului dintre Jori și Susleni. Eu știu drumul cela or anume pe el merg spre Mârzești, satul unde trăiesc buneii Mihaelei. Și drumul ar merita să fie reparat or Jorele (pentru cei ce nu știu acolo îs Jora de Jos, Jora de Sus și Jora de Mijloc) sunt sate bogate iar în regiunea aia sunt multe livezi și vii. Chateau Vartely are acolo o vie de poamă albă dar ei, știut lucru, nu bagă un leu în infrastructura din jurul lor 🙁

Jorele au peste 3 mii de locuitori. Un public tocmai bun pentru a începe promovarea sporită în raionul Orhei nu doar de la centru dar și de la marginea raionului. Cam asta ar fi ideea celor din Partidul ”Șor” care, în afară de lider, nu au lideri recunoscuți. Anume de asta în alegeri intră Marina Tauber. Fosta președintă a Federației de Tenis din Moldova și cea care îi însoțește calea politică a lui Șor de la începutul intrării sale în politică. Iată-o:

Opinia mea este că la Jora de Mijloc cei de la Partidul ȘOR ar putea lua a doua Primărie din .md. Totul depinde de candidată. De frumoasă e frumoasă, să vedem dacă poate convinge lumea să o voteze și are destulă experiență electorală în a se bate cu liderii democrați locali. Și prezentarea video e bună:

Aveți grijă de voi!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?