fbpx

Ce fumează scribii lui Munteanu? sau ”Mai bine ar servi o bere bună la aeroport!”

La prima parte a titlului voi face referire în alineatele ce urmează iar explicația pentru partea secundă este simplă – la aeroport se fabrică cea mai bună bere din Chișinău.

Zilele trecute Valeriu Munteanu a prezentat în fața primăriei și a alinei zotea încălțată în caloșei, programul său electoral. Și l-a pus și online, pe site-ul ”primar.md”. Stranie alegere de site, deși, dacă PLM se visează înapoi la primărie, să mulgă mai departe vaca care-i aduce miliarde lui ghimpu, alegerea este una normală. Poate, după ce vor pierde, vor vinde domeniul cu vreo 10 mii de eur, așa cum au vândut gurăii domeniul solutia.md 🙂 Măcar ceva venit să aibă și ei din alegerile ăstea.

Să trecem la program. Care, în opinia celui ce l-au scris este ”credibil și realist”.

1. ”Voi aduce în proprietatea Primăriei Aeroportul Internațional Chișinău”. Asta e cea mai mare tâmpenie care putea fi debitată de fumătorii înrăiți ai dlui Munteanu. Cum poți scrie așa aberație? De parcă Primarul Chișinăului este mai presus de guvern și de Parlament 🙂 Le înțeleg frustrările oamenilor care vin din depărtări la aeroport și văd cât e de curățel și frumușel, ar vrea să mulgă bani și de acolo, la fel cum au muls din Primărie și cum, încă, mai mult din Air Moldova și Curtea de Conturi. Dar … vrabia mălai visează și tot mălai fumează.

2. ”Voi scoate calea ferată ce întretaie municipiul și o voi înlocui cu bulevarde și străzi europene. La Paris, Londra sau Roma nu sunt căi ferate prin oraș.” Priviți și singuri Google Maps și vedeți că e o prostie. Plus, Calea Ferată trece în proporție de 80 la sută, prin zone industriale la Chișinău.

3. ”Marile obiective ale infrastructurii de transport, de exemplu Aeroportul, ale infrastructurii energetice, cum ar fi Termoelectrica, sau de infrastructură socială trebuie să aparțină, în întregime sau parțial, Consiliului Municipal.” Ap eu nu mai înțeleg el merge la Primărie sau la Consiliu? 🙂

4. Despre obligațiuni și alte prostii financiare debitate citiți la Dumitru Vicol.

Eu vă propun să citiți și voi programul ireal al candidatului din partea PLM, cel care va continua linia începută de Dorin Chirtoacă, cel care l-a și introdus în cadrul prezentării de săptămâna asta. El va continua ceea ce a început și ce nu a mai terminat primatul de la Colonița.

Iar ăștia care i-au scris programul îs plătiți din gros la fel cum este plătită promovarea pe online și trollii liberaști care se strâng ca musca la rahat în toate sondajele realizate online.

Dar despre partea de promovare și faptul că Munteanu se dezice de PLM, voi scrie luni!

Aveți grijă de voi și de sănătatea voastră, serviți doar bere bună!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?