fbpx

La SIS s-a întronat Alexandru Balan! Da Plaha știe?

Săptămâna asta Președintele Parlamentului (Candu), Ministrul de Interne (Jizdan) și vice-directorul SIS (Balan) zboară în SUA.

Invitația pentru speaker, șeful MAI și șeful SIS a venit de la americani. Dacă la primii doi întrebări nu-s, la al treilea apare ceața. Oficial interimar la SIS e Baltaga. Ce caută Balan acolo e sub semnul întrebării.

Oamenii, mai informați ca redacția acestui blog minunat, ne zic că acest Balan, despre care am mai scris, caută morțiș să rămână șef la SIS. Ba îl urmărește pe ostalep, ba face porcăria cu directorul de la liceul ”Orizont” (cu acest caz vom reveni că directorul nu-i curat deloc). Ba acum s-a băgat în fața lui Baltaga să se ducă la ”omericani”.

Între timp oamenii buni zic că la șefia SIS ar candida și deputatul democratizat recent – Igor Vremea. Se mai discută candidatura unui oarecare Susarenco despre care redacția blogului nostru încă nu știe nimic.

SIS, cu părere de rău, dintr-o instituție prestigioasă, se transformă, grație porcăriilor de la conducere, într-un ghetou cu reguli stranii și apucături țariste.

Hai noroc!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?