fbpx

Năstase se dă bine pe lângă Dodon, la Bălți a pus o preoteasă candidat!

Astăzi Bălți s-a transformat pe câteva ore în centru informațional.

În piața Vasile Alecsandri era Eugen Sturza (ministrul Apărării) la ceremonia festivă dedicată unei unități militare de la Bălți.
Nu departe socialiștii își prezentau candidatul pentru șefia orașului, Alexandr Usatîi 🙂
Iar la monumentul lui Ștefan cel Mare, #neDAiștii o prezentau pe Arina Spătaru, candidată la șefia Bălțiului.

Partea cea mai amuzantă în candidata #neDAiștilor este nu faptul că a avut scandal cu vecinii pentru atelierul de cusut pe care l-a instalat într-o mansardă, dar pentru faptul că este preoteasă. Este soție de preot pentru cei ce nu știu. Foarte probabil Dodon s-a văzut cu soțul acesteia la adunarea de ieri sau alaltăieri de la Catedrala Sf. Constantin și Elena.

Se știe bine că biserica în Republica Moldova, mă refer la partea supusă canonic Mitropoliei rusiei este de partea lui Dodon. Faptul că Năstase se bagă în fieful lui Dodon dă de înțeles că vrea omul să se facă bine cu Președintele. Vrea să reînoiască relația de parteneriat.

Plus că, eu vă spuneam, anume Dodon l-a ridicat în sondaje pe Năstase prin 2016 când trebuia să dea bine și superior în fața Maiei. Poate și acum l-a ridica în sondaje or la Chișinău sărmănelul Năstase e mult sub Silvia Radu și are nevoie de stimulente pentru a suge bani din țop și din misoginul Machedon.

A, și da, privirea șefului de la Stârnet e ”priceless” 🙂

La Bălți va fi, cred eu, mult mai interesant și imprevizibil decât la Chișinău.

Eu chiar vreau să văd o dezbatere între Usatîi și Spătaru.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?