fbpx

La Jurnal a fost instalat bustul lui Andrei Năstase cu inscripția ”al nostru Idol”

Cu părede de rău, sau de bine (aici chiar e greu să înțelege) la JTV s-au pălit la căpușean di tăt. Iată ultima lor creație matinală:

Deci Năstase în foto cu Orban, șeful PNL România. Eu când am văzut titlul pe news.yam credeam că s-a dat în scrânnciob cu Orban, așa cum a făcut-o ultimul nu demult:

Dar nu a fost să fie.

Mai dăunăzi liderul oficial al #neDA a fost, chipurile, surprins în troleibuz. Dacă asta nu-i PR atunci a pierdut la cărți sărmnănelul după noaptea grea cu Chirtoacă probabil în care-i cerea sfaturi de unde să fure în Primărie. El doar crede că va ajunge să conducă primăria naivul.

Și partea proastă pentru el e alta. În troleibuz, conform aceleaiași fotografii nimeni nu l-a recunoscut. Adică este exact inversul la ceea ce povestește el pe facebook. Niciun om în troleibuz nu a venit să-l salute sau să-i ceară părerea.

De asta era așa trist probabil în foto.

Următoarea imagine pe care o aștept de la trust este ”Andrei Năstase surprins la WC” și ”Andrei Năstase surprins cum servește cafeaua cu prezentatoare JTV ….” oops, sau asta totuși nu va apărea pe micile ecrane 🙂

Să aveți o zi bună!

Comentarii

comentarii


One Comment

  • jora |

    Pai daca la surprins cineva in troleibus reiese ca macar o persoana la recunoscut

So, what do you think ?