fbpx

Năstase la mănăstire, Maia în plasa lui Plaha și ”comentariile robilor”

Dodon s-a dus pe Athos. Iar. A treia sau a patra oară.

Năstase îl copie. S-a dus la Putna ca să primească binecuvântarea unui popă. Și l-a luat pe el pe Machedon care, după cum scriam, îi va fi șef de campanie. Cum a spus cineva care-l știe bine pe Machedon: ”Năstase-i mare prost că l-a luat pe el să-i fie șef de campanie!”. Liderul #neDA anunță că mai departe pleacă prin orașele din .ro. Nu prea înțeleg ce are asta cu alegerile locale dar … fie. Treaba lui cu iapa lui mai ales că nu-l interesează pe el funcția de Primar.

Maia ieri a fost la o ședință de discuții a candiataului comun pentru alegeri. Las să fie și aici câteva fotografii plasate de Vasile Costiuc pe Facebook:

Să te duci la o ședință în care nu apare principalul ”prieten” și la care în capul mesei stă țăranu (acela care e anatol) asta-i … Acel țăranu care l-a sfătuit cu toată ”șaika” în care era și Viorel Cibotaru să iasă din alianță. Acel țăranu care a ajuns la #neDA iar când nu i-au mai dat bani s-a dus fuguța la Plaha. Chiar nu înțeleg ce era în mintea ei când a acceptat una ca asta.

Plus că a primit un comentariu superb, la un share a unui argat de la #pas, chiar de la alexei tulbure, unul dintre primii șefi ai cantorei de trolli a PăDă:

Și după asta au apărut ”colegii de masă”:

Și retardul #neDA cu un link la un ”sondaj” de tocmai 300 de useri fb:

Și, în loc de epilog a apărut încă un lider al #neDA și fratele lui Diacov 🙂

În loc de concluzie:

#pas cade pe zi ce trece. Ieri a fost consiliul politic al partidului care nu a decis nimic. Pe fundalul lor se va ridica #neDA, nu mult dar se va ridica. Problema #pas constă în faptul că ei se cred, citez: ”PAS înțelege rolul său fundamental de consolidare a tuturor forțelor sănătoase din societate”. Cu așa atitudine departe nu vei ajunge. Mai ales cu astfel de misogini cum sunt Năstase și Machedon.

Hai băieței, băteți-vă mai departe. Show must go on!

Pentru colaj au fost folosite fotografii oferite cu amabalitate de privesc.eu

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?