fbpx

Ziua ninge, Noaptea ninge // Pe pista aero se strânge

Cei de la aeroport se laudă că le ei e totul ok, avioanele aterizează și decolează, lucrările se efectuează în timp. Puteți citi mai multe chiar la ei pe site.

Comparam aseară aeroportul cu orașul. Un oraș mare, enorm, administrat în ultima perioadă enorm de prost din cauza politicienilor (și nu a politicilor). Administrat și scurs de bani de liberaști și acoliții lor care acum încerce să-și caută culcuș și ieșire la cei de la putere. Oraș care doar grație unui manager normal ar putea renaște sau prinde viață.

Fix așa a fost și la aeroport până nu demult. Și puteți spune orice dar administrarea privată este și va fi benefică aeroportului din Chișinău. Oamenii se gândesc la business iar banii lor pot veni doar dacă toate condițiile pentru zboruri vor fi optime. De asta oamenii și investesc în tehnică pentru aeroport, investesc în piste, investesc în aeroport. Puteți vedea și evoluția oamenilor care folosesc serviciile aeroportuare.

Și încă ceva, dacă într-un oraș te poți deplasa pe jos pe orice anotim cu avioanele este mai greu. Și pierderile sunt mult mai mari, mai ales când aștepți pe cineva drag iar el nu poate ateriza.

Priviți și voi câteva fotografii de la deszăpezirea aeroportului:

 

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?