fbpx

Liberaștii Topală, Herța și Nastas se leapădă de Ghimpu?

Corabia PLM se scufundă încet dar sigur. De fapt nu corabia, dar tancul liberast. Probabil pe final va rămâne doar Ghimpu în tanc or, alina, repet, îl va lepăda.

Ultimul timp această ”troiță” din titlu se întâlnește.

Oamenii mai informați ca redacția blogului nostru zic că ei sunt gata să plece oricând din PLM.

Adică Topală e deja în PD. El a rămas principalul finanțator al ”Vocea Basarabiei” și NorocTV. Ghimpu i le cere dar Topală i-a arătat degetul mijlociu și o bucată de ”Carlas Dreams” chiar. Omul preferă să mulgă mai departe Calea Ferată a Moldovei și buzunarele chișinăuienilor prin intermediul ”rutierelor”.

La Topală des vine la ”consultări” șefa pe Apă Canal – Veronica Herța. Eu voi râde tare de comentariile mamei șefei de la Apă Canal când fiica ei va părăsi liberaștii de dragul banilor.

Nastas e consilierul din umbră care depinde enorm de PD. Mai ales în ceea ce ține afacerile sale din cariere. Risc să vă reamintesc o dată în plus că Sorin Paciu, cel care a fost împușcat la Pădurea Domnească a fost administrator la o companie de-a lui Nastas. Și risc să vă amintesc că Nastas a fost la acea vânătoare.

Oamenii zic, totodată, că odată cu ăștia îs gata de a părăsi PLM circa o jumătate din fracțiunea liberastă din Consiliul Municipal. Ei doar așteaptă un sunet ”de sus”.

O săptămână frumoasă și sănătoasă să aveți!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?