fbpx

Maia își bate joc de Andrei, din nou. Slusari o atacă pe Maia, din nou.

Nimic nou sub cerul politic bâco-riveran.
Maia Sandu anunță un sondaj dacă să-l susțină sau nu pe Andrei Năstase.
Alexandru Slusari o atacă din nou pe Maia, doar că, încă, moale. Asta după ce în 2016 a numit-o ”oaie”.

Ieri în cadrul unei emisiuni la un post ”chipurile” independent de televiziune Maia Sandu a anunțat că a trimis peste 2000 de chestionare membrilor #pas cu privire la susținerea sau nu a candidaturii lui Andrei Năstase în alegerile locale. Voi urma întrebarea lui Andrei Popov: cine sunt acei două mii de membri? Probabil avocatul fără procură Litvinenco de 1998 de ori, igor grosu uneltitorul și dănuț care mi-i dator cu o mie de euro. Nu cred că Maia și-a trimis și ei un chestionar. Ea știe și așa că nu l-ar susține pe Năstase.

Fix așa, cu sondaje, a fost și în 2016 când a fost aleasă Maia în calitate de candidat comun la alegerile prezidențiale. Atunci toți bărbații ”virili” din echipa lui Năstase alde Machedon, Slusari, Moțpan, josan își apărau liderul sexy în această confruntare. Ei țipau pe facebook și pe la adunări că sondajele-s la comanda lui Plaha și că nu americanii le finanțează. Slusari chiar își permitea s-o numească pe Maia Sandu oaie în public. Pentru el nu-i probleme. El iubește animalele, și banii.

Acum a început din nou epopeea sondajelor. Slusari scrie pe facebook următoarele:

”Dacă toamna lui 2016 Platforma DA ar fi organizat chestionarea tuturor membrilor săi în privința participării la alegeri prezidențiale, atunci cu siguranța Andrei Năstase ar fi trebuit să participe în scrutin în paralel cu Maia Sandu.”

Risc să vă amintesc dragi cititori că acest Slusari e un fel de cap vorbitor a lui Năstase. Ceea ce nu are voie să spună Năstase o spune Slusari.

Hai băieței, săpați-vă unul pe altul. Eu vă voi aplauda!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?