fbpx

Directoarea ”democrată” coruptă de la Ungheni e verișoara Maiei Sandu :-)

De multe ori informații interesante despre eroii însemnărilor le obții după ce scrii însemnările despre ei. Așa a fost și de data asta. După ce studenții de la Colegiul de Medicină din Ungheni au început a citit însemnarea despre directoarea lor au venit câteva mesaje legate de faptul că directoarea Valentina Țâțu este verișoara Maiei Sandu.

La fel verișor îi este procurorul Florea, cel care-și protejează sora de vizitele, două la număr, ale celor de la CNA.

Acum ar trebui să urmeze tirada comentatorilor că ele nu au o relație bună. Și asta e bred 🙂

Dna Țâțu, soția consilierului Țâțu a cărui firme fac și au făcut lucrări de renovație în colegiu, a susținut plenar și deschis candidatura Maiei Sandu la alegeri. Astfel, în incinta colegiului a avut loc o întâlnire electorală cu reprezentantul Maiei Sandu, cel care sărea cu parașuta pentru Vlad Filat, oazu nantoi. El a fost întâlnit de către o studentă cu discursul care se rezumă: ”Din două rele alegem răul cel mic” și a avut o tiradă foarte urâtă față de acea studentă.

Asta este și un răspuns pentru mine de ce în ”presa” locală unde șefă este mama a doi inși implicați în scheme de cumpărare a unimedia nu apare deloc numele lui Ion Țâțu și a schemelor acestuia 🙂

Aveți grijă de sănătatea voastră!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?