fbpx

Faceți cunoștință, Valentina Țîțu, directoare care a dat afară de la colegiul de medicină o tânără cu nevoi speciale

Later add: s-a adeverit că e verișoară cu Maia Sandu

Voi începe însemnarea de la ”coadă”.

Ieri cineva mi-a spus despre cazul din titlu. Și apoi a mai început să vină informație la fel de interesantă și, totodată, mai ”spectaculoasă” și atât de moldovenească.

În Ungheni este un colegiu de medicină. Mulți ani director al acestuia a fost Valeriu Jardan. Om respectat de studenți și medic bun. În 2015 a împlinit 62 de ani. Conform acelorași surse, grație faptului că nu a vrut să adere la PD a fost ”rugat” să părăsească fotoliul.

În frunte s-a instalat dna Valentina Țîțu, profesoară de microbacteriologie. A propus-o, fără niciun fel de concurs, Consiliul Raional Ungheni. Acolo, din pură coincidență, soțul ei, Ion Țîțu, este consilier. Iată-i:

Femeia s-a apucat să facă revoluție în colegiu. Revoluția a început cu vizita lui Marian Lupu 🙂

După asta s-a făcut reparație în colegiu. Din pură coincidență toate contractele de reparație au fost cu companie soțului doamnei 🙂

Faptul că profesorii au fost ”plecați” sau scăzuți în rang nu a deranjat pe nimeni.
Faptul că studenții nu mai au manuale și materiale practice nu deranjează pe nimeni.
Faptul că profesori au ajuns asistente medicale care nu au idee de intervenții chirurgicale și predau Chirurgia nu deranjează pe nimeni.

Chiar am încercat să caut prin presa locală – nimic despre soții Țîțu.

Și CNA a fost pe la ei. Dar dna Țîțu are un frate ”cu ves” în Ungheni. El a rezolvat totul.

Așa o istorie de succes în raionul Ungheni.

Și acum revenim la titlu.

Dna Țîțu a dat afară o studentă cu nevoi speciale. Asta deși, la înmatriculare studenta prezentase certificat că e aptă de studii. Atunci când au mers, după exmatriculare părinții să-i facă un card la bancă, cei de acolo i-au spus că ea are card emis la cererea colegiului cu bani pe el deja.

Despre caz nu vă pot spune multe pentru că familia fetei nu vrea să vorbească deși este, conform spuselor, un proces de judecată.

Mama fetei este, coincidență, membră activă a PD.

///

Aveți grijă de sănătatea voastră!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?