fbpx

Moldova n-are noroc nici de curve …

Priveam feed-ul moldav de pe instagram de dimineață și am înțeles că gata, toate amantele politicienilor au trecut la iPhoneX. ”Portarea” s-a încheiat ieri ziua când și-au primit cadourile.

Și mi-am amintit de Nastya Rybka, fotografiile căreia din aceeași rețea fac valuri acum în rusia după ”dezvăluirile” lui Navalny (da, eu consider că el e proiectul Kremlinului).

Fetița este din Belorusia și este o curvă. S-a culcat inclusiv cu oligarhul Deripaska. Și s-a văzut deseori pe iahtul celui din urmă cu șeful administrației Guvernului rusiei. A scos audio și video și acum e scandal.

Ap iată, Moldova nu are noroc nici măcar de curve, pentru că niciuna nu are curajul să vorbească.

Și cel mai funny știți ce e? Că foarte multe sunt din ”presă”. Ba mai mult, unele din ”presă” se și bat pentru a se culca sub politicieni. Inclusiv pe holurile Guvernului Republicii Moldova.

Hai noroc și aveți grijă la țevi.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


One Comment

  • Anna |

    Ai dreptate…
    Dar moldovencilor le convine. Cand unei femei ii convine ceva, ea tace.
    Rybka nu a ramas multumita. Un an a umblat cu oligarhul rus, dupa cum afirma ea…si nu a primit nimic: nici job, nici masa, nici casa.
    Nu e vorba de curaj. Fata se vede clar ca a avut o viata grea. Ca vrea sa para tare, dar e slaba. Se vede clar, ca e manipulata de asa zisul ei profesor Lesly.

So, what do you think ?