fbpx

Acțiunile liberalului Moldovanu contravin vorbelor liberalului Munteanu

Astăzi Valeriu Munteanu, poate ultimul din oamenii din PLM pe care-i pot numi liberali și nu liberaști, a scris pe facebook o postare despre spălatul mașinilor în curtea instituțiilor de stat.

Iată o frântură din postare.

”Constatând că spălarea mașinilor în spațiu deschis, este nu doar o lovitură dată naturii, dar și o contravenție de mediu, după discutații complicate și contradictorii cu toți conducătorii instituțiilor din acest imobil, această practică a fost curmată, chiar dacă a trebuit pentru „încăpățânare” să fie aplicată și o amendă unor vecini, care nu voiau să se lase de obiceiul „istoric”. Desigur atunci am devenit automat neprietenul vecinilor, toți m-au privit mereu cu suspiciune și neîncredere …”

Ieri un cititor al blogului nostru ne-a transmis următoarele fotografii surprinse, conform spuselor lui, în ograda Direcției Municipale de Sănătate, din strada București:

În imagine apare mașina Mihaelei Iacob, şefa adjunctă a Direcţiei generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare. De obicei acolo sunt spălate mașinile lui Mihai Moldovanu, cea de serviciu (Skoda) sau cea personala (Volvo):

Cei doi sunt într-o relație de ceva timp.

Oare ce va spune acum dl Munteanu despre ceea ce face dl Moldovanu?

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?