fbpx

”Țara cumătria”: Responsabila de finanțare a TV8 în vacanță cu directoarea TV8 :-)

// O investigație „à la ZdG

Am o ”dragoste” aparte față de așa-numita ”societate civilă” din Republica Moldova. Am mai scris despre ea. Ba la UNICEF, ba hernelele de la PAS (a nu se încurca cu partidul). Am scris mai puțin despre media. Poate în afară de faptul că de exemplu, cei de la Zgarda de Gardă trec toți banii din proiecte printr-o asociație a Telejurnaliștilor VIP 🙂

Luni cineva din cunoscuți mi-a transmis următoarea fotografie:

OK. Și? Ce din asta. Și omul îmi explică faptul că cea din stânga (am blurat celelalte două persoane or nu au treabă cu cazul pe care-l descriu) este directoarea TV8 – Cristina Guțu (da, fosta soție a lui iurie roșca) iar cea din dreapta este Evghenia Stupac, angajata EED. Iată screen-ul de pe profilul ei linkedin:

Eu nu știu cum la voi dar mie îmi apare automat întrebarea: Da cât e de corectă relația între donator și beneficiar, în cazul în care aceștia sunt în așa relații apropiate. Mai ales, că, conform agora, după ce cei de la CCA le-au cesionat licența (și aici risc să vă amintesc că cei de la TV8 sunt foarte lingușitori pe lângă membrii CCA și nu au criticat o clipă noile membre spre deosebire de redacția blogului nostru) TV8 trebuie să primească de la ei circa 170 mii de eur.

Mai departe trebuia să urmeze o fotografie sexy de la ziua de naștere a directoarei TV8 unde apare, în bazin și angajata European Endowement for Democracy. O fotografie care ar atrage automat vizitatori pe blog. Dar noi nu o vom face pentru că cei care ne citesc au cap pe umeri și:
1. pot să o găsească și singuri
2. pot să se documenteze singuri și să vadă dacă e adevărat sau nu
3. îs sănătoși la cap.

Eu am scris celor de la EED să confirme dacă dna Stupac este angajata lor. M-au ”trimis” la plimbare. Dar despre asta mâine sau poate luni.

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?