fbpx

Aurelia Peru: doctor habilitat care nu și-a citit teza sau poate-i ipocrită?

Special am ales imaginea aceasta pentru însemnare or aici dna Peru este în cadrul unui training pentru comunicatorii guvernamentali. Da, ea este în training, ea, care nu a făcut nimic pentru imaginea Premierului din 2015 și care nu pricepe nicio boabă în PR pozitiv și doar e specialistă în PR negru:

Și acum trecem la tema articolului.

Eu cred că am cei mai faini ”friends” pe facebook și cei mai faini cititori pe blog. Nu, ei nu-s mulți dar sunt interesați să afle mai multe despre ceea ce scriu și dacă am dreptate sau nu. A greși e omenește.

Altceva e cazul dnei Peru care a făcut cu ou și oțet apariția soției lui Dodon în felicitarea de Revelion dar în teza ei, și aici a se vedea alineatul precedent în care lăudam cititorii care au și găsit extrasul din teză, povestește în termeni pozitivi despre implicarea soției în campanii electorale:

un element PR-istic a devenit deja apariţia în public a tuturor membrilor familiei lor, un rol deosebit în campania de imagine revenindu-i soţiei candidatului, eventual prima doamnă. În afară de calităţile individuale ce ţin de propria personalitate, conducătorii trebuie să mai adauge şi unele calităţi sociale, care ţin de anturaj, în special, de cel familial.

Pentru cei din comunicare este evident că o campanie electorală începe imediat după ce s-au anunțat rezultatele alegerilor, respectiv ea durează tot timpul pentru cei din politică.

Dna Peru se laudă în CV că este cercetător științific. Asta ca să vă dați seama în ce bortă e cercetarea din Republica Moldova.

///

O mică abatere lirică. Ieri cineva mă întreba ce am cu dna Peru. Nu am nimic și îmi e un pic jale de ea. Doar că ea a primit, și primește, salariu din bugetul de stat, respectiv trebuie să răspundă pentru ceea ce a făcut. Mai ales când a deturnat o grămadă de lucruri la Guvern.

O zi bună!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?