fbpx

#beOurGuest // O amintire despre ospitalitate din Redescoperă Moldova

Era 20 august 2013, prima zi de Redescoperă Moldova, da acel Redescoperă în care am fost susținuți de Vlad Filat și Moldcell.

Ne pierdusem prin satul Mana din raionul Orhei. Adică cum ne pierdusem, noi căutam pe Google Maps drumul scurt care duce prin pădure spre Donici dar Google Maps și satele Moldovei asta-s două lucruri diferite. Ajunsesem la o margine de sat și am înțeles că tre să ieșim să întrebăm drumul.

Ieșit din mașină la o portiță deschisă. În ogradă erau doi bărbați. La o măsuță. Salutat. Întrebat drumul. Ei au întrebat cu ce ocazie în așa fundătură, au ieșit la poartă și au început să-mi explice. După ceu au terminat de explicat, fără pauză, ne-au invitat în ogradă să le gustăm vinul. Cei trei coechipieri numai asta și le trebuia au sărit ca arși din Kia 🙂

Doar că eu eram la volan și rău de tot. Le-am mulțumit oamenilor și am mers spre Donici.

Maximca, unul din coechipieri nu mai e. Poate, totuși, trebuia de oprit și de gustat vinul …

Fotografia de la Casa Donici e realizată de Andrei Moraru:

///

Ieri, a fost lansată campania #beOurGuest. Însemnarea a venit în calitate de continuare la replica finală a moldoveanului: ”Aista-i oaspetele meu!”

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?