fbpx

Moldova are doar două partide (PDM și PSRM)? #pas zice că #DA // Despre alegerile locale de duminică

Duminica asta va avea loc referendumul în Chișinău. La el vom reveni după masă. Acum, de dimineață vă propun să vă gândiți, dacă aveți timp, la altceva.

În Moldova sunt 914 primării (conform Wikipedia). În 10 din ele au loc alegeri în această duminică.

În toate primăriile este candidat din partea Partidului Democrat din Moldova (în Lăpușna e, în general, doar un candidat).

În 7 (din 10) primării este un candidat din partea PSRM.

Partidul Nostru și Partidul Popular din Republica Moldova

Partidele Liberal și Național Liberal, la fel ca și Partidul Popular European și Partidul Comuniștilor, au doar câte un candidat.

Poftim, vedeți și singuri lista:

Unde sunt concurenții #pas și neDA?

Sau poate ei consideră că partidele trebuie să aibă doar resurse la centru? Sau poate vor zice că nu au reușit să-și organizeze filierele locale? Dar asta e minciună gogonată. Nimeni din acele partide nu pune accent pe teritoriu. Ei împart parlamentul între Andrei și Maia deja. Fără să se gândească că vor fi votați și prin sate nu doar pe facebook.

Sau poate ei nu vor să apară știri de genul: Candidatul #pas sau neDA a pierdut alegerile din Căpriana. Asta ar arăta că sunt slabi de tot, ar arăta fața reală a lucrurilor. De asta și au recomandat boicotarea referndumului din Chișinău știind că exist șanse majore să cadă referendumul. Mai ales că și PD a rugat susținătorii săi să stea acasă.

O zi bună să aveți!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?