fbpx

Copii de la Băcioi dorm pe saltele vechi de 25 de ani și pe paturi care riscă să se năruie // foto

Ieri, dna Liuba Tulba, locuitoare a comunei Băcioi publica pe facebook următorul mesaj însoțit de fotografii (mi-am permis să redactez un pic mesajul dar îl găsiți original pe link):

”Vin cu o întrebare către dl primar care, la întâlnirea de la Primărie și la mesajul scris care i-a fost trimis, nu a răspuns. Acuș se fac deja 2 (două) luni de când Dvs ați promis că în 2-3 săptămâni pătucurile vor fi aduse în grădiniță, dar din păcate nici astăzi nu sunt. Suntem dezamăgiți de faptul că nu vă țineți de cuvânt. Dvs ați dormi în aceste pătucuri în care dorm picii noștri? De mirosul de la saltele (vechi de 25 de ani) nici nu mai vorbesc. Nu înțeleg de ce tot amânați procurarea acestor paturi dacă banii pentru ele au fost alocați? Sperăm să luați atitudine!”

Aceste lucruri se întâmplă la grădinița nr. 171 din Băcioi, aceeași localitate în care la școală nu este un ”testames” pe care-l cerea de la Plahotniuc dna Tatiana Bocan.

Înțeleg că Primarul Vitalie Șalari din CC-ul care-l poartă pe drumuri (Volkswagen CC e automobil) nu prea vede ce se întâmplă prin sat și în ce condiții inumane dorm copii la grădiniță.

Urât din partea lui, mai ales dacă banii au fost deja alocați.

Oare trebuie să îl rugăm pe dl Prim-ministru să-i facă o vizită inopinată ca lucrurile să se schimbe? Chiar totul în Moldova trebuie făcut cu bâta?

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?