fbpx

Organizația de tineret a #pas are 8 membri // Da, ei îs ”balaboli”!

Astăzi se împlinește un an de când liderul părții de tineret a tribului mayas, Dan Perciun, îmi e dator cu o mie de euro.

Anume pe acest motiv tineretul mayas a ieșit azi la protest ”în fața ministerului educației”.

De ce am pus ministerul în paranteză? Pentru că, dacă mayașii ăștia mici ar întreba de Maia Sandu unde este intrarea în minister, cea din urmă le-ar fi spus clar și răspicat că intrarea în Ministerul Educației (acum e mai lung un pic) este în partea cealaltă a clădirii, adică din partea străzii Bănulescu-Bodoni. De ce eu țin minte asta? Pentru că o dată, când încă dna Sandu era ministră, a trebuit să mă pun în fața ușii pentru ca ea să se deschidă. Ușa refuza în ruptul capului să se deschidă când era dna ministră în fața ei 🙁

Revenim la acest, așa-numit protest.

Ciuvacioșii vor măsuri de la minister cu privire la plecarea tinerilor peste hotare. Simt că vor ca ministerul să refuze bursele oferite de statul român. Dacă ar face protest orice alt partid în afară de PD eu aș înțelege dar, în cazul mayașilor ei ar trebui să se întrebe ce a făcut Maia Sandu ca tinerii să n-o rulească în afară. Risc să le amintesc că Maia Sandu a fost, repet, ministru la educație.

Poftim o fotografie de la protest:

Ei sunt 9! Tocmai nouă oameni s-au strâns la protest.

Asta deși pe site-ul lor se laudă cu mii de semnături:

Tot ei zic că au soluții, tocmai 5. Doar că eu nu le găsesc. Poate mă ajutați voi?

Sărmăneii cochilași mânați de balabolul Perciun. Într-o oarecare măsură mi-i jale de ei 🙂 Deși …

Un week-end plăcut să aveți!

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?