fbpx

Cum CEO-ul Orange Moldova dezinformează pe facebook și își bate joc de ospitalitatea moldovenească :-)

Ieri CEO-ul celor de la Orange Moldova, Julien Ducarroz, scria următoarele pe facebook:

”So sad to see the lack of common sense and old fashion protocol!

This week Rep of Moldova had a very important and successful event to attract foreign investors. On their way back home, after certainly great feeling of potential in Rep Moldova, those investors were faced with some realities!
Airport completly close and everyone waiting outside a radius of 500m!!!!
Reason: arrival of ukrainian prime minister

Amazing to see in 2017 while you are investing to attract investment you can fail so simply on basic hospitality experience!”

Textul era însoțit de următoarea fotografie:

Să fie clar:
1. Moldavian Business Week e fignea și MIEPO a cheltuit bani aiurea. Ar trebui să se apuce cei de la Procuratură să vadă câte otkat-uri s-au făcut.
2. Aeroportul moldovenesc are o problemă. Dar nu la ieșirea din țară dar la intrare. Problema aeroportului are nume – ”VAMEȘII MOLDOVENI”.
3. Orange Moldova e o companie care dă dofiga de-a otkaturi și cadouri. Din ce țin eu minte s-au dat dofiga de-a ruble prin 1999-2000 ca să nu vină al doilea operator.

Și acum situația care a fost.

Imaginea e făcută la turnul de control. Persoanele care au adus acești ”businessmani” au economisit mult și i-au dus în parcarea gratuită și nu în cea din fața aeroportului. Era închisă trecerea exclusiv prin fața terminalului VIP. Nu poate fi închis aeroportul în totalitate. Chiar dacă aterizează Plahotniuc sau Papa de la Roma.

Eu îi înțeleg supărarea dar ar trebui să fie mai atent când acuză oamenii dintr-un stat pe care cei de la Orange îl mulg bine de bani.

Dle Ducarroz, eu înțelg că la cei de la Orange li-i în … de tot, dar s-ar merita o precizare. Deși …

///

dl Ducarroz a corectat statutul. Iată cel inițial, pentru history:

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?