fbpx

Maia Sandu & Co, duși în Bruxelles pe banii miliardarilor fugari kazahi …

Azi cei de la Timpul au băgat un articol tare fain despre miliardarul kazah Ablyazov. Un articol pescuit și adăugat de la Financial Times.

Totodată mai puteți citi despre Ablyazov într-un articol din 2013.

Tema cu finanțarea deplasărilor așa-numitor lideri ai opoziției extraparlamentară îmi este interesantă demult or de ceva timp s-au cam săturat să-i finanțeze și europenii și americanii. Totodată baronașii locali, alde Machedon și Mandatii, tot nu se grăbesc să le dea mulți bani pentru a putea să se care dintr-o parte în alta.

Așa a apărut Open Dialog Foundation. Organizația finanțată de Ablyazov a devenit brusc sponsorul Maiei și Co.

Eu v-aș arăta cum e finanțată această fundație de fondator și soția acestuia dar, la moment, la ei pe site e următoarea explicație: ”Due to ongoing attacks and regarding the safety of philanthropists, publication of financial statements has been suspended since August 14, 2017. We provide them on reasonable request.”

Eu despre finanțarea opoziției m-am interesat de ei în iunie. Poftim și mail-ul 🙂

Acum, cu părere de rău nu pot găsi rapoartele financiare nici în cache-ul celor de la google.

Revenim la Maia noastră cea de toate zilele.

Cei de la #pas, și în special Igor Grosu (mâna dreaptă a Maiei Sandu), știe cel mai bine cum se ascund finanțele. El a povestit asta detaliat într-un audio publicat pe blogul acesta. După asta trolli guriști și troțkiști m-au atacat cu vârf și îndesat dar despre ei și chevrolet-uirle lor altă dată.

Eu nu cred că Maia Sandu nu știa pe banii cui se duce la Bruxelles și pe banii cui stă în Varșovia.

Eu nu cred că Maia Sandu este atât de naivă ca să-l mai creadă pe Igor Grosu și toată campașca care o înconjoară.

Eu sunt sigur că Maia Sandu știa că pleacă pe banii lui Ablyazov în Europa.

În fotografia aceasta de la o deplasare belgiană era și Năstase. L-am ”tăiat”, la fel cum a ”tăiat-o” el pe Maia Sandu zilele ăstea 🙂

Și încă ceva, văd că tot mai mult ăștia de la Open Dialog o promovează pe fiica comunistului, Ana Ursachi:

Probabil în această imagine care, conform site-ului lor, e de la o discuție despre reforma Interpol (hahaha) doamna povestește despre cum au aruncat o femeie în groapă. Eu despre asta v-am povestit.

Mai este și cavalerul Machedon, chipurile mare erou și asuprid de Plaha. Chiar mai dăunăzi s-a fotografiat cu proprietara ”Open Dialog”, Kozlovska:

Probabil îi povestea cum mă dă în judecată de doi ani deja. Sau poate-i povestea cum în rețea au plecat datele personale a zeci de mii de moldoveni și el nu a avut de suferit pe urma asta pentru că la el în companie lucrează foștii administratori ai agențiilor de stat în domeniul telecomunicații.

Revin în scurt timp cu detalii simt eu. E o temă mult prea faină pentru a nu o discuta 🙂

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


So, what do you think ?