fbpx

4 ani de #drumulvinului

Vroiam să pun în titlu ”de la” în loc de ”de” dar, de fapt, atunci începea #drumulvinului. Și nu doar pentru mine dar cel puțin pentru cei care au participat în această aventură bahică.

Atunci încă nu era ”mainstream” promovarea vinului. Nu erau ”bloggeri de vin”. Nu prea erau trasee turistice. Atunci am cunoscut o pleeadă de oameni buni din vin. Chiar și această fotografie e făcută în via celor de la Gitana Winery alături de Petru și Lilia Dulgher. Cei care atunci aveau ”cap de serie” Lupi și Petite Sophie dar acum au și o serie formidabilă ”Autograf”.

Tot atunci am cunoscut vinăria de la Romanești și pe Mircea Sârghi.

Am ”aprofundat” cunoștința cu cei de la Chateau Vartely.

Am aflat de Asconi și locația apropiată de Chișinău, atât de populară acum. Tot acolo am degustat din vinurile celor de la Molda.

L-am cunoscut pe Sergiu Pâslaru la Sălcuța unde am băut un tulburel uuuuuu … Cu domnul Eugen Pâslaru am asistat la săparea fundamentului Cramei Purcari.

I-am cunoscut pe frații Luchianov de la etCetera și plăcintele lor MI-NU-NA-TE.

L-am cunoscut personal pe dl Bostan de la Purcari/Bostavan care a deschis o sticlă de vin bun din 1983.

Am fost la Barza Albă și Kvint și am văzut munții de divin moldovenesc!

Tot în acea perioadă am cunoscut-o pe Cristina Frolov de la Castel Mimi căreia i-am spus în față că vreau să gust din iarba pe care o fumează or visul ei părea atât de ireal …

Și, pe final, un MULȚUMESC aparte Dianei Lazăr! Pentru că fără ea #drumulvinului avea să rămână doar un vis.

Comentarii

comentarii


So, what do you think ?