fbpx

Și, totuși, unde pot găsi CV-ul ”kăgăbist”-ului Igor Grosu?

Această însemnare a fost scrisă pe 1 septembrie 2017, în vremuri când nu aveam nici Patreon (acolo unde puteți ajuta autorul cu o cafea) și nici canal de Telegram.

Astăzi este 1 septembrie sau ”Ziua Cunoștințelor” pentru unii. Cu această ocazie îi felicit pe toți cei implicați în procesul educațional: de la directori de licee până la portari grădinițelor.

Tot în această zi aș avea o curiozitate din domeniul cunoașterii (dacă se poate de spus așa). Întrebarea mea e una simplă:

Unde pot consulta CV-ul fostului viceministru al Educației, actuala mâna dreaptă a Maiei Sandu, Igor Grosu?

Dacă căutați pe internet-uri CV-ul acestui ins veți găsi detalii până la 1996 și după 2010. Între aceste perioade – vid informațional.

Atunci când a fost numit în echipa ministrei a fost prezentat drept ”istoric de profesie, doctorand, a activat în mai multe proiecte şi, potrivit ministrului Maia Sandu, are aptitudini de planificare strategică”. Într-adevăr, a absolvit Facultatea de Istorie în 1996 și mai mult nu se știe nimic. Nici măcar unde este doctorand și, mai ales, unde a făcut masteratul.

Înainte de alegerile prezidențiale am publicat două materiale. În primul ziceam că au primit un transfer dubios. Și le-am propus să zică singuri ce și cum. Dimineața de după material Grosu m-a numit ”blogger de tristă faimă”. Asta după ce toată noaptea hoarda mayasă mânată de alde Artur Gurău m-a făcut în tot felul pe mine și familia pe facebook. Normal că a doua zi am publicat și discuțiile lui Grosu cu Galoi.

Acum îi propun dlui Grosu, până luni, să ne povestească unde face doctoratul și, mai ales, unde și-a făcut masteratul.

Dacă nu ne va povesti el atunci voi încerca să vă povestesc eu. Cu tot cu detalii despre titlul însemnării.

Hai să zicem că termenul limită este luni, 4 septembrie 2017, ora 17:00

Hai dle Grosu, curaj!

Comentarii

comentarii



Nu uitați să urmăriți canalul blogului pe Telegram. Dacă vă e dor de imagini puteți da follow pe Instagram. Iar dacă încă nu ați dat like la pagina de facebook a blogului vă invit să o faceți și pe asta.


2 Comments

  • Vitalie |

    Unde e CV ul bloggerului Eugen???
    Mă numesc Postu Vitalie. Din grădinița de copii și până la ziua de astăzi, prieten de-a lui Igor Grosu.
    Blogul lui Eugen, ce imbitios și pretenții mari poți avea dragă Eugen, sperând că cineva în afară de curtea casei unde stai, te poate cunoaște. Era bine educat din partea ta, cel puțin sa pui numele și prenumele după comentariul ăsta al tău de doi bani. Igor Grosu are un CV bine cunoscut de toată lumea, pardon, în afară de tine, marele blogger de cartier. Când vei ajunge la cel puțin 5% să ai meritele ce le are Igor Grosu, poate atunci să-ți permiți să vorbești de Domnul dat și încă…. Nu meriți, fii sigur, dar totuși am acordat 3 min la blogul tău. Extraordinar tupeu. Simplu provocator, nimic altceva. Până la urmă întrebarea corecta va fi, nu unde e CV ul lui Eugen, da care sunt meritele tale Eugen??? iluminează-ne și pe noi simpli muritori te rog.

  • eugen |

    Ia mai vezi atent pe blog discuțiile prietenului tău.
    CV-ul meu pe linkedin îl vezi.
    Nu am idee cine ești tu, dar tu ai idee cine sunt eu. Așa-i? Tu ai venit pe blogul meu. Așa-i? Deci știi cine sunt eu. Dar eu, repet, nu am idee cine ești tu 🙂

    Hai noroc!

So, what do you think ?